gadémol

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

gadémol

  • awak montok atawa donto.
  • Seueur ogé nu resep ka manéna ku sabab awak na katingal gadémol.
  • Awak gadémol na jadi panarik haté kuring.

Tingkatan basa[édit]

  • gadémol: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.