gadang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gadang

  • kahayang satadina, angen-angen, ajam, mimpi manusa.
  • Pa Maman anu digadang-gadang jadi diréktur katéwak pulisi ku sabab kasus korupsi.
  • Manéhna digadangkeun bakal jadi Walikota Bandung.

Tingkatan basa[édit]

  • gadang: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.