gadil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gadil

  • beunang ku tungtung tanduk sato ka gigir.
  1. kagadil: keuna ku tanduk sato.
  • Para matador di Spanyol teu boga kasieun ku kagadil tanduk banténg.
  • Nenjokeun gadil banténg asa sieun urang gé.

Tingkata basa[édit]

  • gadil: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.