gading

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gading

  • sihung gajah, biasana sok diburu keur dijieun parabotan, jsb.
  1. warna koneng siga gading gajah.
  2. gumading: semu gading.
  3. huntu gadingan: warna huntu siga gading ku sabab miarana teu hadé.
  • Masyarakat internasional ngalarang ngaburu gading gajah.
  • "Ih asa geuleuh mun manéh seuri, huntu gadingan nya?"

Tingkatan basa[édit]

  • gading: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.