gado

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gado

  • bagian bawah beungeut jalma, anu letakna di handapeun biwir.
  1. gado, digado: (Jawa) ditambul.
  • Anjeunna mikir bari nguseupan gado.
  • Basa Ujang labuh ti motor, gado manéhna kagések aspal tiheula.

Tingkatan basa[édit]

  • gado: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
  • basa Inggris : {{trad-|en|chin}


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.