gado-gado

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gado-gado

  • kadaharan anu dijieun tina lalab-lalaban anu dicampurkeun jeung bungbu anu ditinyuh tur didahar ku cara ditambul.
  • Udin jeung Ujang meuli gado-gado jang ngabatalan puasa.
  • Ahirna, Udin teu jadi meuli gado-gado alatan teu boga duit.

Tingkata basa[édit]

  • gado-gado: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.