gadung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gadung

  • tutuwuhan beubeutian (ngaran latin Dioscorea hispida) anu tangkal na ngareuy. Biasana beutina sok dijieun kiripik, ngan miboga racun mun cara ngokolakeunna salah.
  • Tangkal gadung di payuneun bumi Bu Haji badé dicabut.
  • Kiripik gadung ku manéhna dijual di pasar.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.