gagabah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

gagabah

  • ngerjakeun hiji hal henteu milu kana aturan, anu jadi ngarugikeun.
  • Ulah gagabah mun rék ngalawan para préman mah!
  • Sipat gagabahna teu bisa dikirangan, malah beuki parah.

Tingkatan basa[édit]

  • gagabah: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.