gagak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
Gagak
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: Gagak

basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gagak

  • ngaran manuk ngagaludra, sakabéh bulu jeung sukuna hideung lestreng, sok malingan anak manuk leutik, beuki daging.