galo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

galo

  • ngahiji atawa pacampur nepi ka dalit.
  • Jang, sing galo ari nyieun adonan téh!
  • Galo teuing ah tipung téh!

Tingkatan basa[édit]

  • galo : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.