gambar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gambar

  • tironan barang-barang atawa ciptaan anu dibuktikeun ku tapak leungeun maké patlot atawa mangsi.
  • Sani gambar téh mani alus pisan!
  • Gambar pamandangan mani éndah.

Tingkatan basa[édit]

  • gambar : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.