ganas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

ganas

  • danas.
  • Subang téh ciri hasna buah ganas.
  • Wayah kieu mah ngeunahna dahar ganas.

Tingkatan basa[édit]

  • ganas : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.