Lompat ke isi

gandong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gandong

  • mawa naon-naon dina tonggong, mernahkeun leungeun duanana dina tonggong biasana bari leumpang.
  • Gandong heula atuh paré téh pan ék dipoé ayeuna!
  • Rano ngagandong adina rék nyusul ka sawah.

Tingkatan basa[édit]

  • gandong : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.