ganti

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ganti

  • ngayakeun naon-naon di tempat hiji barang nu dieuweuhkeun.
  • Ganti atuh baju téh geus bau!
  • Ganti pamingpin, ganti kawijakan.

Tingkatan basa[édit]

  • ganti : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.