gas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gas

  • sarupa hawa anu seungeut (babakuna asalna tina batu areng) sok diseungeut jadi lampu gas.
  • Gas téh ayeuna mah geus langka.
  • Sumur anu kamari dikali téh ngaluarkeun gas.

Tingkatan basa[édit]

  • gas : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]