Lompat ke isi

gebrag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gebrag

  • nyingsieunan ku caritaan sangkan teu milampah hal anu matak nguntungkeun.
  • Mang Udin digebrag ku Uwa Karta sangkan teu indit ka Bandung.
  • Cinta ngagebrag Tata sabab rék indit ka makam.

Tingkatan basa[édit]

  • gebrag : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.