gelar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gelar

  • dilarapkeun kana jalma anu kasinugrahan sesebutan alatan turunan, sakola, jasa atawa pagawéanana.
  • Gelar bangsawan geus raket jeung kulawarga Kartasasmita mah.
  • Tama nyangking gelar sarjana ti UPI.

Tingkatan basa[édit]

  • gelar : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.