Lompat ke isi

genggerong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

genggerong

  • jalan napas mahluk hirup ayana dina tikoro.
  • Udi mah heuras genggerong.
  • Lukman keur ngarasa ateul genggerong jigana rék kasorang batuk.

Tingkatan basa[édit]

  • genggerong : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.