Lompat ke isi

gerebeg

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gerebeg

  • dilarapkeun kana hayam anu loba dina sakandang atawa nangkeup bangsat di jero imah.
  • Hayang mani ngagerebeg sakandang téh.
  • Bangsat geus digerebeg di Imah Jang Lukman.

Tingkatan basa[édit]

  • gerebeg : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.