Lompat ke isi

geutah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

geutah

  • aya dina pepelakan minangka getihna.
  • Tangkal nangka téh loba geutahan.
  • Kadé tah geutah sok carepel kana leungeun.

Tingkatan basa[édit]

  • geutah : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.