Lompat ke isi

geuwat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

geuwat

  • gancang atawa buru-buru.
  • Leumpangna geuwat atuh bisi tinggaleun ku angkot.
  • Geuwat ganti baju pan rék nyaba.

Tingkatan basa[édit]

  • geuwat : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.