Lompat ke isi

ginjel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ginjel

  • dilarapkeun kana barang leutik anu karasa ku tungtung ramo.
  • Siki randu téh karasa ngaginjel dina jero bantal.
  • Ginjel kieu guguling téh karasa mun keur dicabak.

Tingkatan basa[édit]

  • ginjel : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.