Lompat ke isi

giri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

giri

  • gunung.
  • Hayu, urang ngahajakeun ulin ka giri!
  • Giri téh tempat pangéndahna keur niiskeun pikir.

Tingkatan basa[édit]

  • gunung : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.