Lompat ke isi

golang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

golang

  • muter.
  • Golangkeun deui duit téh méh aya leuwihna!
  • Sirahna mani ngagolang nepi ka lieur.

Tingkatan basa[édit]

  • golang : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.