Lompat ke isi

guling

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

guling

  • robahna cicingna ka lebah sisi.
  • Udin keur masak kambing guling anu girinyih.
  • Karung semén téh ngaguling kaba gawir.

Tingkatan basa[édit]

  • guling : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.