Lompat ke isi

guna

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

guna

  • gawé atawa hasil.
  • Ulah poho nginum jajamu anu guna nguatkeun awak.
  • Jadi manusa mah tangtu kudu guna keur saréréa.

Tingkatan basa[édit]

  • guna : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.