Lompat ke isi

gurat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

gurat

  • nasib jalma anu geus ditangtukeun.
  • Cirina téh guratan takdir ti Pangeran
  • Ulah sok ngalawan gurat ti dituna, komo bari ngrasula mah.

Tingkatan basa[édit]

  • gurat : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.