gurinjal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gurinjal

  • metakeun tanaga sangkan lésot tina panyekel batur.
  • Gurinjal wé, Lili téh ngaleupaskeun leungeunna tina panyekel Rio.
  • Ina ngagurinjal bakat ku reuwas dicekel ku bapana.

Tingkatan basa[édit]

  • gurinjal : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.