Lompat ke isi

gurumut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

gurumut

  • dilarapkeun kana sireum anu loba atawa reungit anu nyocoan nu keur saré.
  • Gurumut sireum téh kana bolu, padahala kakara diteundeun 5 menit.
  • Reungit mani ngagurunut kana leungeun.

Tingkatan basa[édit]

  • gurumut : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata.