héjo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

héjo

(file)
  • ngaran salah sahiji warna
  • Daun nu kapanasan teuing téh warnana geus teu héjo deui.
  • Cét imahna si Ujang warna héjo.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.