hal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

hal

  • dudukna hiji atawa leuwih ti hiji perkara, bisa ogé jejerna carita ti batur jeung ti urang
  • Pa Lurah keur ngobrol hal nu penting sabab aya pataliana jeung bansos.
  • Duit geus jadi hiji hal anu bisa ngarobah sipat jelema.

Tingkatan basa[édit]

  • hal : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.