Lompat ke isi

halang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

halang

  • ayana gangguan, bisa mangrupa gangguan jalan, jalanna pikiran, pandangan atawa téténjoan.
  • Matak macet di tanjakan, sabab aya halang di jalan.

Tingkatan basa[édit]

  • halang : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.