handap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

handap

(file)
  • istilah nuduhkeun antara anu teu sakumaha jauhna diitungna di antara taneuh ka jurusan langit.
  • Imah Nurdin ayana di handap leuweung kidul deukeut walungan.
  • Teu di handap teu di luhur tangal, éta monyet angger sok mawaan kadaharan warga.

Tingkatan basa[édit]

  • handap : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.