harga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

harga

  • istilah kana babandingan jumlah pikeun barang lamun rék diduitkeun.
  • Ieu baju teh euweuh kertas harga nu biasa aya ngagantung dina tukangeun kerah.
  • Kudu maké harga nu puguh komo dagang emas mah sabab unggal poé aya parobahan.

Tingkatan basa[édit]

  • harga : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.