hasil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hasil

  • beubeunangan baranggawé atawa bisa ogé kauntungan tina sababarahahiji kagiatan.
  • Meni bingah tina dagang és entéh usum halodo meunang hasil duit lumayan tepi ka bisa meuli béas.
  • Kudu leukeun diajar pikeun boga hasil elmu nu bisa dipaké néangan gawé.

Tingkatan basa[édit]

  • hasil : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.