Lompat ke isi

hasil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Kecap barang [su]

hasil

(file)
  • beubeunangan baranggawé atawa bisa ogé kauntungan tina sababarahahiji kagiatan.
  • Meni bingah tina dagang és entéh usum halodo meunang hasil duit lumayan tepi ka bisa meuli béas.
  • Kudu leukeun diajar pikeun boga hasil elmu nu bisa dipaké néangan gawé.

Tingkatan basa

[édit]
  • hasil : loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.