hawu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hawu

(file)
  • tempat neurakeun seuneu; tingkatan anglo, tungku, kompor, parako; dijieun tina taneuh liket atawa témbok.
  • Tiris kieu ngeunahna siduru dina hawu.
  • Hayu urang ngaliwet dina hawu, béh téréh asakna!

Tingkatan basa[édit]

  • Hawu: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.