hayam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sasatoan[édit]

hayam[édit]

sato ingu sabangsa manuk nu teu bisa hiber jauh

hayam nagri[édit]

hayam asal ti Eropa atawa Amerika

hayam sayur[édit]

hayam peunciteun

hahayaman[édit]

  1. ngaran sabangsa manuk sawah
  2. ngaran kaulinan budak sabangsa ucing-ucingan ngan make kandang jeung careuh
  3. cocooan mangrupa hayam

Kecap Kecapan[édit]

peureum hayam[édit]

meletet, henteu peureum bener

babasan[édit]

careham hayameun[édit]

tikoro kotokeun

Harti Injeuman[édit]

hayam lisung[édit]

nu wanian (ngangkrak) ngan di lemburna wungkul, di lembur batur mah nguncung

Ilikan[édit]

kotok

anawadak

tikoro kotokeun