hayu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hayu

  • kecap lamun urang atawa batur keur ngajak babarengan.
  • Si Budi mah jelema na téh hayu waé lamun diajak ngojay ka walungan.
  • Ka Bapa geura hayu kituh urang ka ondangan Pa Lurah sabab geus siang.

Tingkatan basa[édit]

  • hayu : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.