heula

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

heula

  • ampir sarua jeung kecap hareup tapina béda tina makéna sabab pandeuri.
  • Mamah heula nu indit haji sabab duitna ngan cukup saurangeun engke Bapa nyusul.
  • Kuring dahar heula hayam jeung sambel meunang nyieun Bi Imas.

Tingkatan basa[édit]

  • heula : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.