hideng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]


  1. ngarti kana pagawéan sapopoé, teu kudu dititah langsung geuwat digawéan.
  2. apal kana kandangna sorangan (pikeun sato)