hitut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Pagawean[édit]

(loma)Ngaluarkeun hawa nu biasana bau tina bujur. Lemesna hitut nyaeta kabobosan

Kecap Barang[édit]

Kahitutan[édit]

kasimbukan atawa rajapeni ngaran tutuwuhan ngarambat, dauna bau hitut tapi sok dilalab, ubar bunghak