hoder

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

hoder

  1. (basa Walanda, houder) cekelan sacéréwéléna
    1. ~péstol, wadah pélor dina péstol
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.