hog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panyeluk [su]

hog

  1. kecap nu ilahar digunakeun kusir keur ngereunkeun kuda nu leumpang
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.