honjé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

honjé

  • tutuwuhan anu boga ngaran latin Etlingera elatior tur umumna diarah buah jeung rombéh. Buahna mirupa panakol goong anu gede, rasana haseum. Biasana sok dipaké jadi bungbu rujak, angeun, jeung pindang.