horéam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

horéam

  1. rasa teu sanggup, asa moal katanagaan atawa kabedag kanggo ngalakonan hiji hal
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.