horéng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

horéng

  1. kecap keur nuduhkeun hal anu béda jeung pangira jalma

manahoréng

  1. wet, sihoréng, disebut ogé horénganan
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.