Lompat ke isi

hoya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap bilangan [su]

hoya

  1. kecap wilangan anu nunjukkeun sagagang ti saturuy cau
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.