hoyah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panyeluk [su]

hoyah

  1. kecap anu biasana digunakeun keur ngaéra-érakeun batur, hususna anu nuduhkeun papanggihan anu teu biasa
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.