huap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

huap

  1. ngasupkeun kadaharan ka jero biwir ngagunakeun leungeun
    1. ngahuapan, ngasupkeun kadaharan ka jero biwir, ilaharna dilakukeun ka budak leutik anu can tiasa dahar sorangan
    2. sahuap, sakali huap


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.