hukum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hukum

  • aturan nu netepkeun atawa nangtukeun sagala rupa hak, kawajiban, hukuman dina kasalahan, jeung sajabana.
  • Indonesia mangrupa nagara hukum.
  • Hukum solat lima waktu nyaéta wajib.

Tingkatan basa[édit]

  • hukum: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.